Våra tankar går till Leif och hans närmast sörjande

Vi har nåtts av det tragiska beskedet att Gustavsbergs vägförenings tidigare vägfogde Leif Eriksson hastigt har avlidit.

Leif har under sin livstid verkat i många sammanhang, han var bland annat med och startade upp Gustavsbergs vägförening i slutet på 1990-talet. Han har genom åren varit både mentor och bollplank för flertalet av oss i styrelsen, både under och efter sin verksamma tid i föreningen.

Alla kommer vi att minnas hans lugn och saklighet och inte minst hans diplomatiska handlingskraft.

Ingen av oss kommer heller att glömma de små rökpauserna i en doft av cigarillrök.

Leifs dröm var en liten röd stuga med vita knutar vackert belägen vid en insjö. En sol som skiner, en stol och en bra bok. Sen men inte minst cigarillerna.

Våra tankar går till Leif och de närmast sörjande.

Styrelsen för Gustavsbergs vägförening

« Visa alla nyheter