Stopp

Nu har vi fått tillståndet att förverkliga dessa 2, 4-vägs stop som årsmötet har bestämt och dessa kommer vi att försöka hinna sätta upp denna vecka, kommer även att måla vita stop linjer. Dessa 2 är korsningen Höjdgatan / Skeviksgatan och Gamlavägen Den andra är: Höjdhagsvägen / Tvärvägen Efter att vi är klara med installationen så kommer jag att meddela polis myndigheten att dessa är klara, och då tar dom över bevakningen i dessa korsningar. Och vad detta kan innebära är : Höga böter eller indraget k

Träd

Dessa 2 st popplar som finns utmed Villagatan kommer att plockas ner pga att dom har nått sin ålder och börjar bli riskträd. Detta kommer att ske nu på för sommarn efter skolavslutningen. Detta innebär att den dagen kommer vi att stänga av delar av Villagatan och även busstrafiken kommer att inte kunna köra . Men detta skall planeras ihop med bussbolaget.

Trafikmätning

Läs nyheten »

Vill du jobba i Vägföreningens Styrelse?

Kontakta Roland Åberg.

Belysning - Höjdhagen

Vi har problem med ett antal belysnings punkter uppe i Höjdhagen. Fas-bortfall (kabelbrott). Arbete pågår för att lokalisera felet.

Årsmötesprotokoll 2018

Nu kan du ladda ner och läsa årsmötesprotokollet från årsstämman i mars.

Läs nyheten »

Viktig information om beskärning kring våra vägar

Vägföreningen har satt igång beskärning av sly, buskar, häckar, träd och liknande kring våra vägar.

Läs nyheten »

Viktig information om snöröjning!

Snöröjning påbörjas vid snödjup som överstiger 5-7 cm och sker dygnet runt. Sandning påbörjas antingen i samband med snöröjning eller så snart det är möjligt beroende på väderförhållandena.