Begränsningar för årsmötet 24 september pga Covid19!

Gustavsbergs vägförening följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för sammankomster, vilket betyder att max 40 medlemmar kan närvara på årsmötet.

Årsmöte 24 september 2020

Nytt datum för årsmöte är 24 september 2020 kl. 19.00 i Värmdösalen, Kommunhuset, Skogsbovägen 9-11.

Sandsopning

Sandsopning kommer att påbörjas i slutet av vecka 14 och pågå t o m vecka 16 om vädret är med oss.

Inställt årsmöte

Med anledning av Corona viruset har styrelsen för Gustavsbergs Vägförening beslutat att flytta fram tidpunkten för årsmötet som var planerat den 26 mars 2020.

Schaktarbete i Hästhagen från och med 20 mars

Schaktarbeten i Hästhagen kommer påverka framkomligheten på Gamla Svartens väg, Sadelvägen och Hästhagsvägen fr o m 20 mars och under ca tre veckor.

Läs nyheten »

Viktig information om snöröjning!

Snöröjning påbörjas vid snödjup som överstiger 5-7 cm och sker dygnet runt. Sandning påbörjas antingen i samband med snöröjning eller så snart det är möjligt beroende på väderförhållandena.

Läs nyheten »

Viktig information om beskärning kring våra vägar

Vägföreningen har satt igång beskärning av sly, buskar, häckar, träd och liknande kring våra vägar.

Läs nyheten »

Vill du jobba i Vägföreningens Styrelse?

Kontakta Cecilia Landmark.